Onderzoek

Creatief werk is het resultaat van verwachtingen en doelen.

Veredelingswerkzaamheden worden uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria. We hebben onze eigen kassen en kweekvelden, isolatoren en proefvelden. Dankzij onze contacten met een aantal onderzoeksinstituten en de samenwerking met bevriende veredelaars draagt deze innovatieve aanpak bij aan de jaarlijkse introductie van variëteiteninnovaties op de markt.

Onze zaadplantages bevinden zich in veel regio’s van Europa. Dit garandeert een jaarlijkse aanvoer van zaad van de hoogste kwaliteit. Alle partijen worden meerdere keren streng getest in zowel onze eigen als geaccrediteerde laboratoria voordat ze de klant bereiken en verder de grond in gaan.

Badania

We luisteren naar onze klanten zodat we aan hun eisen kunnen voldoen

We luisteren naar de behoeften van anderen

ziarna
de verwachtingen van groenteproducenten
ziarna
de verwachtingen van verwerkers
ziarna
de eisen van de markten
ziarna
de verwachtingen van consumenten

We kijken uitgebreid

ziarna
naar smaak
ziarna
uiterlijk en opslag
ziarna
van genetische uniformiteit
ziarna
prijs en zaadkwaliteit zaden

Zuiverheid en genetische uniformiteit

Alvorens we onze zaden aan u leveren en voordat ze de grond bereiken, wordt alles zorgvuldig gecontroleerd op zuiverheid in speciale kamers met gecontroleerd klimaat en daglengte. We zaaien de zaden onder strikt gecontroleerde omstandigheden om al in januari volledig ontwikkelde planten te krijgen. Een deel van de zaden wordt naar onderzoekscentra op het zuidelijk halfrond gestuurd, waar de planten beoordeeld worden op het land.

 

onion
fasola
garlic
beetroot